Administrator
Chce ogłosić że podnosimy próg punktowy do 100pkt. i zgodnie z Tym chce poinformować resztę sojuszników że do niedzieli (03.11.2007r) do godziny 20:00 nie bedą mieli wiecej niż 100 pkt zostaną wydaleni z sojuszu...
Serdecznie dziekuje...
Pozdrawiam
Administrator
Val, spokojnie...
Mają miesiąc, to w Tym czasie zdarzymy zalożyć AKADEMIE ;];] I moga najwyżej do niej sie przenieść... Też nie chce ich wyrzucać... Ale jesli część z nich sie wogole nie rejestruje na forum, a część wogole nie ingeruje w sprawy soja... a jeszcze czesc nie ma wiecej niż 50pkt... to co mam zrobic...?? Jesli Masz jakieś zastrzeżenia to moge odejść z sojuszu... Nie ma sprawy, mozecie mnie wtedy zjeżdzać i robić ze mna co chcecie.... Odpisz mi do jutra 20:00... Nie chce zeby byly szantarze... Ale jak nie odpiszesz to odejde z sojuszu... a Powod bedziesz znal...
Dyplomata BstarG
Raffi bez urazy ale nie mozesz sam podejmowac takich decyzji bez konsultacji z reszta sojuszu, nie jestes dyktatorem i juz kolejny raz ci zwracam uwage, bo podejrzewam ze innym sie tez to nie podoba. osobiscie nei zamierzam byc w sojuszu w ktroym ktos podejmuje decyzje za reszte bez pytania sie o zdanie. witkacy nigdy tak nie robi
Administrator
Zadalem mu pytanie czy mam odejsc z sojuszu... Chce znać jego zdanie... Niech powie... Albo to niech on przejmie dowodzenie w sojuszu... Bo ja jestem MARNYM dowódcą....
Ja nie jestem Witkacym zeby robic dokladnie tak jak On... Dlatego tak uważam... że nie powinienem byc już dowódcą sojuszu... Zadecydujcie Wy...
Dyplomata BstarG
A moze zaraz grozic nam odejsciem spojuszu zaczalbys pytac sie innych o to co oni mysla i podejmujemy decyzje razem?? bo jak na razie wyszlo ze razem podjelismy decyzje o progu punktowym a ty sam o tym ze za miesiac wywalamy nieaktywnych. ja sie z tym zgadzam, nei podobna mi sie jednak fakt ze ty nam to oglosiles zamiast spytac. wiec luuz
Ostatnio edytowany przez Jussitinka (2007-10-01 06:31:09)
Wiem na wlasnej skorze ze podejmowanie decyzji samemu to nie jest dobra sprawa... Raffi wez daj na looz, uspokuj sie i pomysl co mozna zrobic, zeby zalagodzic sytuacje... Pierwszy raz na Ogame jestes Dowodca, ja gdy zaczynalem w szkolce na uni 48 to tez nie bylem zbyt dobry, to przychodzi z czasem. Starajmy sie (albo Wy jako zarzad) rozwiazywac te sytuacje wspolnie. Mowie to jako Wasz kumpel (troche doswiadczony w zarzadzaniu) i jako Szeregowy...
Nikt nie odejdzie z tego sojuszu tylko dla tego ze cos zle powiedzial... Kazdemu zdarzaja sie bledy, innym czesciej, innym rzadziej... Takie jest zycie i nikt tego nie zmieni. Przemyslcie to
Raffi nikt nie każe Ci odchodzi ze sojuszu! Tylko trochę zdenerwowałem się że podjąłeś taką decyzję bez konsultacji z nami. Wiem jak ciężko jest prowadzic sojusz bo sam prowadzę akademię na uni48. Jedyne o co Cię proszę to kosultacja z nami w przyszłości tak ważnych decyzji,ok?
Administrator
Okej... Przyjąłem Ale czuje sie troche winny... ehh.. nie wiem co mam powiedziec
Administrator
Właśnie to zrobilem ;];] a tak nawiasem to jest mniej rang wiecej pkt
Administrator
Mowisz ze to konieczne?? Okej... Ale starzy gracze niech zostaja